Man-Fre: 8:00 – 18:00, Lør-Søn: 10:00 – 18:00 (etter avtale)
Døgnbemannet telefon: Velg timen din selv online
404 62 000

(kan også sende SMS)

  • English

Restorativ behandling

Restorativ behandling går ut på å gjenopprette funksjon og estetikken til svekkede og nedbrutte tenner. Dette er en behandling som spenner seg utover flere fagfelt som, endodonti (rotfylling), periodonti (tannkjøttsykdommer), konservativ behandling (fyllinger), protetikk (kroner, broer, proteser) og kjeveortopedi (tannregulering). Med andre ord, består restorativ behandling av en opprydningsfase som tar sikte på å fjerne infeksjon og en oppbygningsfase som tar sikte på å byggge opp det som er brutt ned.

Som regel, vil pasienter ikke kjenne spesielt stor endring i munnen etter at opprydningsfasen er fullført selv om det er en absolutt nødvendighet for et varig og vellykket resultat.

Det som gir pasientene smilet tilbake er det som skjer under oppbygningsfasen. Denne oppbygningen gjøres ved hjelp av ulike restorative materialer som kompositt (plastfylling), kroner (av metal\gull eller helkeram), keram (inlay, onlay, laminat) og gull. Valget av materiale er basert på en rekke faktorer som estetikk, styrke, reparerbarhet, holbarhet og ikke minst kostnad. Dette er et valg som må gjøres i samarbeid med pasienten etter å fått god informasjon om fordelene og ulempene til hvert enkelt materiale.

På Vinterbro Tannlegesenter har vi spisskompetanse og sertifisering i bruken av plastiske materialer i minimalt invasive teknikker. Slike restorative løsninger er svært estetiske, lette å vedlikeholde, skånsomme og ikke minst meget rimelige sammenlignet med protetiske løsninger som kroner eller fasader der en er nødt til å beslipe tenner i forbindelse med fremstillingen.

Referanse:

Kontaktskjema

×
4.9
Anu F.
Sep 8, 2019

Fint å ha noen som tar vare på mine tenner for meg. Topp.

Nina Røkke
Sep 8, 2019

Suveren service. Har aldri sett noe slikt før. Jeg er heldig som har funnet dette tannlegesenteret.

Sina Mohebbi
Sep 8, 2019

Man kan ikke kreve noe bedre. Har du tannlegeskrekk er dette stedet for deg. Anbefales!