Man-Fre: 8:00 – 18:00, Lør-Søn: 10:00 – 18:00 (etter avtale)
Døgnbemannet telefon: Velg timen din selv online

(kan også sende SMS)

Tannlege Ås

Tannlege og tannlegevakt i Ås
Tannlege i Ås

På vår tannklinikk på Vinterbro kun 10 minutter fra Ås, får du ypperste kvalitet til svært overkommelige priser. Hos oss gjelder prinsippet der du slipper å betale, om du skulle være misforøyd.


Overlegen kvalitet til overkommerlige priser

Vår tannklinikk er først i sin klasse til å minske sine utgifter med hensyn til arealet av lokalene våre. Husk at på klinikker med unødvendig stort areal og usedvanlig dyre dubbeditter, er det du, pasienten, som må betale for klinikkens høye kostnader. Vårt konsept er å ha eksakt nødvendig rom så vi kan gi deg et behagelig og avslappende tannlegebesøk til overkommelige priser. Slik kan vi faktisk anskaffe de mest moderne, nyttigste redskapene som gir deg overlegent resultat. For det er resultatet og dets levetid som teller.


Norges beste studentrabatt

Her på Vinterbro Tannlegesenter har vi fått på plass Norges desidert beste studenttilbud i samarbeid med Samfunet i Ås som befinner seg i :

Olav L. Moens plass 1
1430 Ås

Som student og medlem av Samfunnet i Ås får du 35% på all behandling hos oss.


Er du over 20 og ferdig med den offentlige tannhelsetjenesten ?

Vi tilbyr alle mellom 20-25 år 30% rabatt på all behandling. Har du fylt 20 og får ikke den rabatten du pleide å få på den offentlige Ås Tannklinikk? Du trenger ikke å bekymret. Hos oss får du 30% rabatt på all behandling. Ta kontakt i dag.

Vår flotte tannklinikk i Ås, er eid og drevet av tannleger og spesialister som jobber der og ikke av forretningsfolk. Alle tannlegene hos oss går kontinuerlig på kurs i ut- og innlandet i de aller siste metodene for å gi deg og dine tenner den aller beste behandlingen. Alle våre tannleger og spesialister er utdannet i Oslo med flere sertifiseringer fra noen av Europas mest anerkjente universiteter.

Vårt tannlegesenter er den tannklinikk ås innbyggere anser som Follos mest innovative serviceinstilte tannklinikk.


Tannlegevakt Ås

Vi er stolt over å være den eneste tannlegevakt i Ås, der du slipper å betale akutt-tillegg*. Du kan ta kontakt med oss per telefon, SMS, epost eller på facebook. Vi bryr oss genuint om deg og din velvære. Smertefrihet er vårt motto.


Kurering av tannlegeskrekk

Om du ser etter tannlege i Ås med spisskompetanse i tannlegeskrekk, kan vi med glede informere om vårt «gratis konsultasjon og undersøkelse» for alle pasienter med tannlegeskrekk*. Hos oss får du løfte om at du blir kvitt din tannlegeskrekk. La oss vise deg at du har ingen grunn for å være redd tannlegen.


Trekking av visdomstenner i Ås

Skal du trekke tann? Visste du at trekking av visdomstann aldri under noen omstendigheter skal være vondt? Vi har spisskompetanse i trekking av tenner uten minste smerte under eller etter inngrepet. Du kan komme deg på jobben samme dagen. Der de fleste tannleger ville kuttet i tannkjøttet og ben rundt din visdomstann for å trekke den, gjør vi det svært skånsomt.


Ås tannregulering (InvisAlign eller Inman Aligner)

Usynlig avtakbar tannregulering (InvisAlign og InMan Aligner) i Ås? Her tilbyr vi tannregulering Ås beboere får råd til. Vi har sertifisering i både InvisAlign og InMan Aligner til laveste pris og høyeste kvalitet i hele Follo. Vi er stolte av vårt unike tilbud: «gratis konsultasjon og undersøkelse (inkluderer røntgen, fotos, avtrykk og studiemodell)». Ta kontakt i dag.


Tannbleking

Bor du i Ås og ser etter muligheter for bleke tennene dine? Vi på Vinterbro Tannlegesenter tilbyr tannbleking av ytterste kvalitet. Vi fremstiller meget presise blekingsskinner som er garantert å gi deg trygg og effektiv bleking med svært langvarig resultat. Hos oss får du den laveste prisen til den beste kvaliteten.


Slik kommer du deg hit:

Fra Ås sentrum kjører du vei 152 mot Ski til du ser dette skiltet:

veien-hit

Her kjører du på E18 mot Oslo til du ser Vinterbro på veiskilt. Herfra følger du veiskiltene mot Vinterbro til du ankommer Vinterbro Senter.

veien-hit

Kontaktskjema

×
4.9
Anu F.
Anu F.
Sep 8, 2019

Fint å ha noen som tar vare på mine tenner for meg. Topp.

Nina Røkke
Nina Røkke
Sep 8, 2019

Suveren service. Har aldri sett noe slikt før. Jeg er heldig som har funnet dette tannlegesenteret.

Sina Mohebbi
Sina Mohebbi
Sep 8, 2019

Man kan ikke kreve noe bedre. Har du tannlegeskrekk er dette stedet for deg. Anbefales!